Kısmetse Olur Aşkın Gücü bitti mi? Kısmetse Olur neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen Kısmetse Olur, 3 gündür yayınlanmıyor. İzleyiciler, programın neden yayınlanmadığını merak ediyor. Kısmetse Olur Aşkın Gücü bitti mi, neden yayınlanmıyor? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yeni bölüm ne zaman?

2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı fenomen yarışma programı, izdivaç programlarının kaldırılmasıyla son bulmuştu. 5 yıl aradan sonra tekrar ekranlara dönen yarışma, Youtube platformunda izleyici ile buluşuyor.

Haftanın 6 günü ekranlarda yerini alan Kısmetse Olur Aşkın Gücü, 3 gündür yayınlanmıyor. 9 gelin, 9 damat adayının yarıştığı fenomen programın neden yayınlanmadığı izleyiciler tarafından merak konusu.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından birçok dizi yayınlanmıyor. Dizilerin yerine ekranlarda Deprem Özel programları yer alıyor. Peki Kısmetse Olur Aşkın Gücü bitti mi, neden yayınlanmıyor? Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kısmetse Olur bitti mi, neden yok?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından televizyon programları ve dizilerin yeni bölümleri yayınlanmadı.

Sevilen yarışma programı Kısmetse Olur da ülkemizi derinden sarsan deprem sebebiyle yayına ara verdi. Bir süre ekranlarda olmayacak.

Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman?

Youtube platformunda yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi gelmedi. Detaylar belli olduğunda haberimizde yer alacaktır.

Medya Haberleri

  1. Teşkilat 5. sezon 112. bölüm fragmanı: Sarı Komutan geldi! “Artık güvenliğinizden sorumluyum”
  2. Güldür Güldür'de şok ayrılık! Sevilen isim programa veda etti...
Sonraki Haber