MasterChef ekibiyle deprem bölgesine gitmeyen Somer Sivrioğlu nedenini açıkladı! Herkes şaşırdı! "İsterdim.."

MasterChef Türkiye ekibi, depremin ilk gününde, depremzedelere yardım etmek için yola çıktı. Yaklaşık 60 bin kişiye yemek dağıtımı yapan ekipte Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve MasterChef eski yarışmacıları da vardı. Somer Sivrioğlu'nun olmayışı ise dikkati çekti. Ünlü şef konu hakkında sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem nedeniyle tüm Türkiye seferber olmuş durumda...

Deprem bölgesinde arama - kurtarma çalışmalarını sürdüren ekipler, enkaz altında kalanları çıkarmak için canla başla mücadele ediyor.

Diğer yandan tüm Türkiye kenetlenerek, bölgeye tırlarla yardımlar gönderiyor.

İmkanı olanlar bölgeye giderek, oradaki yardım çalışmalarına destek veriyor. Bunlardan birisi de MasterChef Türkiye ekibi oldu.

MasterChef Türkiye ekibi, depremin ilk gününde depremzedelere yardım etmek için yola çıktı.

Yaklaşık 60 bin kişiye yemek dağıtımı yapan ekipte Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve MasterChef eski yarışmacıları da vardı.

Ekipte ünlü şeflerden Somer Sivrioğlu'nun olmaması ise dikkati çekti. Sivrioğlu'da konuya dair bir açıklama yaptı.

Somer Sivrioğlu'nun açıklaması

Somer Sivrioğlu, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda ''Orada MasterChef Türkiye ekibi ve tüm şef kardeşlerimle birlikte olmayı isterdim ama Sydney'de ailemin ve işlerimin başında olmam gerekiyor. Ama buradan da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Ahbap ve AFAD'a yardım bağışladığını söyleyen Somer Sivrioğlu, Sydney'deki Türk toptancılardan gelen hediyeleri paketleyip satışa sunacağını ve gelirini sistemli bir şekilde deprem bölgesine aktaracağını anlattı.

Danilo Zanna yemek dağıtımında

Hafta başında Gaziantep'te yemek yardımı yapan MasterChef ekibi, dün Malatya'ya ulaştı.

Danilo Zanna, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda İnönü Üniversitesi'nin mutfağını kullandıklarını ve 40 bin kişiye yemek çıkartacaklarını söyledi.

Medya Haberleri

  1. Bu akşam ( 22 Eylül 2024) Teşkilat dizisi var mı, yayınlanacak mı? "Altaylar'dan Tuna'ya..."
Sonraki Haber