Survivor Yusuf Yıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor Yusuf'un mesleği ne?

Survivor'ın yedekleri arasında yer alan Yusuf Yıldız'ın merak ediliyor. Peki Survivor Yusuf Yıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenleri..

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor hız kesmeden devam ediyor. Zorlu ada şartlarında mücadele ecen yarışmacılar kıyasıya bir mücadele veriyor.

Survivor'da son olarak adaya veda eden isim ünlüler takımında yer Aleyna olmuştu. Eleme sonrası Survivor ana kadrosuna girmeye çalışan yedek yarışmacılar tanıtıldı.

Yedek yarışmacılar arasından bir isim SMS oylaması sonrası ana kadroya girmeye hak kazanacak. Yedek yarışmacılardan Yusuf Yıldız sosyal medyada gündeme geldi.

Yarışmaya katılabilmek için uzun süredir uğraştığını dile getiren Yusuf Yıldız hakkında arama motorlarında araştırmalar hız kazandı.

Peki Survivor 2023 yedek yarışmacısı Yusuf Yıldız kimdir ve mesleği ne? İşte merak edilen hayatı..

Yusuf Yıldız kimdir?

31 yaşında olan Yusuf Yıldız'ın mesleği beden eğitimi öğretmenliğidir. 8 yıl beden eğitimi öğretmenliği yapan Yusuf Yıldız şimdilerde yüzme antrenörü olarak çalışmaktadır.

Yarışmaya katılmadan önce sevgilisi Rümeysa Çelik ile sözlenen Yusuf Yıldız, Survivor'dan sonra evleneceğini ifade etti.

Yusuf Yıldız'ın bazı instagram paylaşımları şu şekilde;

Medya Haberleri

  1. Squid Game 2. sezon fragmanı: Asıl oyun şimdi başlıyor
Sonraki Haber