Yalı Çapkını Hattuç Hala'nın kızı, bakın hangi ünlü oyuncu çıktı! Meğer annesi gibi ünlüymüş…

Yalı Çapkını dizisinde Hattuç hala karakterine hayat veren Şerif Sezer'in kızı görenleri şaşkına çevirdi. Bugüne kadar kimse duymamıştı. Meğer o da annesi gibi oyuncuymuş. İşte Yalı Çapkını dizisinin Hattuç halası Şerif Sezer'in biricik kızı...

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Hattuç Hala karakteriyle izleyici karşısına çıkan Şerif Sezer’in hayat hikayesi yürek burktu.

Ünlü oyuncu iki kız kardeşini difteri hastalığı sebebiyle kaybetmişti. 8 yaşındayken ise annesi ve babası boşanmıştı ve yıllarca anne özlemi çekmişti.

Azmi Arna ile dünya evine giren Şerif Sezer’in bir kızı dünyaya geldi. Lale Devri, Anneler ve Kızları, Benim Adım Melek, Yüzleşme gibi başarılı dizilerde rol alan başarılı oyuncu Şerif Sezer’in kızını daha önce kimse duymamıştı.

Şerif Sezer’in hayatı hakkında araştırma yapanlar kızını görünce gözlerine inanamadı. Meğer kızı da kendisi gibi oyuncuymuş.

Şerif Sezer'in kızı da kendisi gibi oyuncu!

Ünlü oyuncu Şerif Sezer'in kızı olan Deniz Arna ilk olarak tiyatro oyunlarında roller alarak sahneye çıkmaya başladı. Oyuncunun ilk kamera önü tecrübesi ise annesi Şerif Sezer ile birlikte rol aldığı ve annesinin gençliğini canlandırdığı Çemberimde Gül Oya adlı dizi oldu.

Deniz Arna daha önce Deli Deli Olma, Kızım Gibi Kokuyorsun, Üsküdar’a Giderken, Re-Era gibi projelerde yer aldı.

Medya Haberleri

  1. Gönül Dağı'nın Asuman'ı hem minili hem dekolteli! "Yoruma kapalı"
  2. Yalı Çapkını'nda "Halis Ağa" kararı! İzleyiciler büyük şok yaşayacak...
Sonraki Haber