Microsoft Copilot yakında kendi 'AI aracınızı' oluşturma seçeneği sunacak

Microsoft, Copilot platformunda kullanıcıların kendi "yapay zeka asistanlarını" oluşturmalarına olanak tanıyan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Microsoft, Copilot kullanıcılarının yakında kendi "yapay zeka asistanlarını" oluşturmalarına olanak tanıyacak yeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor.

Copilot Studio sayesinde, kullanıcılar iş süreçlerini otomatikleştiren ve kolaylaştıran yapay zeka mini araçları geliştirebilecekler.

Copilot Studio, bu yılın başlarında piyasaya sürüldü. Platform, Copilot Generative Artificial Intelligence'ı özelleştirmenize ve onunla çalışmanıza olanak tanıyor.

Yakın gelecekte, Copilot kullanıcıları otonom yapay zeka asistanları oluşturabilecekler. Bunlar, iş verileri ve operasyonlarıyla etkileşime girebilen yapay zeka rutinleri olacak.

"AI AGENT" olarak adlandırılan bu mini programlar, görevleri otomatikleştirmeye yardımcı olabilir, özetler ve içgörüler sunabilir ve rutin işlemleri kolaylaştırabilir.

YAPAY ZEKA İLE VERİMLİLİK ARTACAK

Bu yeni özellikler, yapay zekanın iş süreçlerindeki verimliliği artırma potansiyelini ortaya koyuyor.

Kullanıcıların oluşturacakları yeni yapay zekalar, sıkıcı ve tekrarlayan görevleri otomatikleştirerek çalışanların daha önemli ve stratejik işlere odaklanmalarını sağlayabilir.

Teknoloji Haberleri

  1. Huawei, HarmonyOS özellikli Nova 13 ve Nova 13 Pro akıllı telefonlarını piyasaya sürdü
  2. Apple, oyunlara özel yeni bir uygulama mağazası geliştiriyor
Sonraki Haber