Sık sık fotoğraf ve video çekenlere müjde: iPhone 16 Pro Max, 2 TB depolama seçeneğiyle gelebilir

Tanıtıma sayılı günler kala, iPhone 16 Pro Max'in depolama kapasitesinde artış olacağı ortaya çıktı. Sızdırılan bilgilere göre, telefonda kullanılacak depolama alanı 2 TB seviyesine kadar çıkacak.

Merakla beklenen iPhone 16 modelleri, 9 Eylül tarihinde düzenlenecek etkinlikte resmen karşımıza çıkacak. Telefonların tanıtımına sayılı günler kala, yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Son sızıntılara göre, Apple'ın merakla beklenen yeni amiral gemisi iPhone 16 Pro Max, 2 TB'a kadar çıkabilen devasa bir depolama alanı ile gelebilir.

Bu gelişme, özellikle yüksek çözünürlüklü video çekimi yapanlar, büyük boyutlu oyunlar oynayanlar ve cihazlarında çok fazla veri saklayan kullanıcılar için müjde niteliğinde.

YÜKSEK DEPOLAMANIN NEDENİ KAMERA

Söylentiler, 2 TB depolama kullanılacak olmasının asıl nedeni olarak ana kamera ile aynı piksel birleştirme teknolojisine sahip 48MP sensörlü, geliştirilmiş ultra geniş kamerayı öne sürüyor.

Daha geniş f/2.2 diyafram açıklığıyla birleştirilen bu yükseltme, önemli ölçüde daha iyi düşük ışık performansı ve 48 megapiksel ProRaw çekim için destek sunacak.

Apple'ın ayrıca JPEG-XL olarak adlandırılan yeni bir görüntü formatı tanıtacağı söyleniyor. Tüm bunlar, dosya boyutlarının daha da artacağı anlamına geliyor.

Apple, 9 Eylül’de "It's Glowtime" etkinliğinde iPhone 16 serisini tanıtacak. Telefonlarla ilgili daha fazla bilgiyi önümüzdeki haftadan itibaren sizlerle paylaşacağız.

Teknoloji Haberleri

  1. Yerli üretim kamikaze drone AZAT, 4 ülke heyetinden tam not aldı
Sonraki Haber