Antalya'da Alman turist aşık olduğu otel çalışanıyla nişanlandı

Antalya'da tatile giden Alman Malena Mindemann, kaldığı otelde çalışan Baver Yerme'ye aşık oldu. Çiftin aşkı, Yerme'nin memleketi Batman'da gerçekleşem nişan töreni ile taçlandı.

Tarayıcınız video desteklemiyor!

Almanya'da yaşayan Malena Mindemann, ailesiyle tatil yapmak üzere Antalya'ya geldi.

Ailesiyle keyifli bir tatil yapmak isteyen Mindemann için, hayatın başka planları vardı...

2022 yılının yaz aylarında yaşana olayda Mindemann, kaldığı otelde çalışan 27 yaşındaki Baver Yerme ile bir arkadaşlık kurdu.

ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

Batman'dan Antalya'ya çalışmak üzere gelen Yerme ile Alman turist arasındaki arkadaşlık bir süre sonra aşka dönüştü.

Çift evlenmeye karar verince Malena, Batman'a gelerek Baver Yerme'nin ailesiyle tanıştı.

BATMAN'DA NİŞANLANDILAR

Çift, ailelerin de destek vermesi ile Batman'daki bir isteme evinde düzenlenen törenle nişanlandı.

Gelecek yıl evlenmeyi planlayan çift, düğün sonrasında Hamburg'da yaşamayı düşünüyor.

"AİLEM İÇİN NERELİ OLDUĞUNUN HİÇBİR ÖNEMİ OLMADI"

Baver Yerme, "2022'de Antalya'ya çalışmaya gittim. 3 ay sonra birbirimizi tanıdık. O günden beri hiç bağlantıyı koparmadık. 2023'ün başında ailemi ziyarete geldi. Orada biraz daha ilerlettik ilişkimizi.

Ondan sonra 2-3 defa hem ailemi ziyarete geldi hem de Antalya'ya geldi. Seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Ailem için kimin nereli olduğu veya kimliğinin ne olduğunun hiçbir önemi olmadı. Her zaman bu konuda beni desteklediler. Bunun için mutluyuz.

"HAMBURG'A TAŞINACAĞIZ"

Malena'nın ailesi burada olmamasına rağmen onların eksikliğini hissettirmedi. Her zaman sıcak davrandılar. Onlar bizim adımıza çok mutlu. Hamburg'da kurulu bir düzeni var. Ailesi tamamen orada. Kendisi Hamburg'da yaşamaya devam etmek istiyor. Ben de onunla aynı fikirdeyim.

Oraya yerleşmeyi düşünüyoruz. Onda beni etkileyen boyunun uzun olması ve kişiliğinin gerçekten oturmuş olması. İnsanlar ile iletişiminde karşısındaki insanın duygularına ve değerlerine gerçekten önem vererek konuşuyor, ona göre hareket ediyor." dedi.

"BANA PRENSES GİBİ HİSSETTİRİYOR"

Baver'i çok sevdiğini söyleyen Malena Mindemann da, "Türkiye'yi seviyorum. Annemle tatile gidiyorum. Otelde tanıştık. O çalışıyordu. 3 senedir beraberiz. Çok seviyorum. Bana prenses gibi hissettiriyor. Baver'i çok seviyorum. Çok mutluyum." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Yaşam Haberleri

  1. Kuzey Makedonya'da 59 kişinin öldüğü yangında ağır yaralanan 9 kişi Türkiye'ye getirildi
  2. Şanlıurfa'da AK Partili meclis üyesinin aracı çapraz ateşe tutuldu
  3. İsrail elektriği kesti: Gazze karanlıkla mücadele ediyor
Sonraki Haber