Bodrum'da çevreye zarar veren operatör serbest bırakıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kullandığı iş makinesiyle sahilde tehlikeli hareketler yaptığı ve kaldırıma zarar verdiği gerekçesiyle gözaltına alınan sürücü, serbest bırakıldı.

Bodrumda çevreye zarar veren operatör serbest bırakıldı
Giriş: 18.05.2021 - 14:09 Güncelleme:
AA

Muğla'nın Bodrum ilçesi Bitez Mahallesi'nde, bir iş makinesiyle sahilde tehlikeli hareketler yapılıp yola ve kaldırıma zarar verildiği ihbarı üzerine, belediye ve polis ekipleri harekete geçti.

İş makinesini kullanan Yakup Ö, polis merkezine götürüldü. Şüpheli, buradaki işlemlerinin ardından salıverildi.

Yakup Ö. yaptığı açıklamada, uzun yıllardır kepçe operatörlüğü yaptığını, sahildeki taşları temizlediğini belirtti.

İŞ MAKİNESİ BAĞLANDI

Bodrum Belediyesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada ise iş makinesinde Bodrum Belediyesi logosunu kullanarak kamuya ait yollara zarar verdiği tespit edilen kişinin kullandığı iş makinesinin, evrak eksikliği nedeniyle bağlandığı bildirildi.

Ayrıca belediyenin ilgili müdürlüklerinin, Yakup Ö. hakkında kamu malına zarar verdiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu kaydedildi.

Bodrum'da çevreye zarar veren operatör serbest bırakıldı

Bodrum'da çevreye zarar veren operatör serbest bırakıldı

Bodrum'da çevreye zarar veren operatör serbest bırakıldı

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Ensonhaber'i Google News'te takip edin.
Abone Ol
Copyright © 2025 Ensonhaber Medya AŞ. Tüm Hakları Saklıdır.