4 yaşında kendi parasını kazanmaya başlayan küçük kızın hikayesi duyanlara ilham oldu.
Büyükannesinin tarif defterini tesadüfen bularak limonata yapmaya başlayan Mikaila Ulmer, kendi markasını kurdu ve hayatı değişti.
Fobisi vesile oldu
Limonata satışına başlamadan 1 hafta önce 2 kez arılar tarafından sokulan Mikaila Ulmer, ciddi boyutta yaşadığı arı fobisinin üzerine gitti.
Bu süreçte kızı Mikaila Ulmer'e destek olan D'Andra, kızına önümüzdeki yıllarda arıların neslinin tükenebileceğini öğreten bir böcek araştırma ödevi yapmasını söyledi.
Her arı gördüğünde çılgına dönen Mikaila Ulmer'in arı korkusu bu araştırmaların ardından büyük bir hayranlığa dönüştü ve bal arılarının yaşamı sürdürmek için ne kadar önemli olduğunu fark ettikten sonra adeta bir aktivist oldu.
Ballı limonata tuttu
Büyükannesinin tarif defterini tesadüfen bulan Mikaila Ulmer, böylelikle 1940’lı yıllardan kalan tarif defterindeki limonataya yapay tatlandırıcılar eklemek yerine bal koymaya karar verdi.
Kısa süre içerisinde limonata satarak 'BeeSweet Lemonade' adlı şirketini kuran Mikaila Ulmer, neredeyse her gün limonata sattı
Çocuk girişimci, yılda 3 kez kurulan fuarlarda dahi stant açmaya başlamıştı.
8 yaşındayken ünlü mağazalarda arılar hakkında atölyeler veren Mikaila Ulmer, limonatasıyla popüler oldu.
Satış rekorları kırıyor
9 yaşına geldiğinde İngiltere’de yayınlanan bir girişimcilik programına katılmaya karar veren Mikaila Ulmer, aldığı 60 bin dolarlık yatırım ile gün geçtikçe ilerledi.
Me&the Bees Lemonade, yılda 360 bin şişe limonata satan ve aralarında lüks süpermarket zincirinin de bulunduğu yerlere ürünlerini veren bir marka haline geldi.