Arabanızdaki çizikleri sanayiye gitmeden halledin! O karışımı uygulayın çiziklerden nasıl eser kalmıyor görün…
Haber Merkezi

sahipleri genellikle kapı ya da bagaj bölgesinde ki çizilmeler nedeniyle araca pasta cila yaptırma gereksinimi duyar. Oldukça can sıkıcı olan bu çizikler sanayiye gitmeden halledilemeyecek gibi dursa da uygulayacağınız o karışım çizikleri yok etmede oldukça başarılı oluyor.

Sizi maddi bir külfet olacak lokal boyadan kurtaracak bu doğal yöntem çizik olan bölgeye uygulandığından verdiği sonuçlar ile bunca zaman küçük çizikler yüzünden sanayiye gittiğinize pişman edecek.

Hazırlanması oldukça basit olan bu karışım aracınızda bulunan küçük çizikleri anında onarak ve maddi olarak cebinizi de rahatlatacak.

Çiziklerin üzerine sürmeniz yetiyor…

Arabaların kapı ve bagaj bölgelerinde sıkça görülen, trafikteki küçük temaslar veya oyun oynayan çocuklar nedeniyle oluşan çiziklerden bu doğal yöntem ile kolayca kurtulmak mümkünmüş.

Oldukça basit ve sadece birkaç dakika içinde uygulayabileceğiniz Hindistan cevizi yağı ve beyaz sirke karışımı canınızı sıkan çiziklerden kurtulmanızı sağlayacak.

Bunun için yapmanız gereken 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı ile 2 kaşık beyaz sirkeyi bir kabın içine koyun ve ardından hindistan cevizi yağının erimesi için bir süre mikrodalgaya koyun. Mikrodalgadan aldığınız karışımı sıcakken aracınızın çizik olan bölgelerine bir mikrofiber bez yardımıyla hafifçe ovalayarak uygulayın.

Uygulayacağınız bu yöntem sayesinde küçük çiziklerin nasıl kaybolduğunu görecek ve bir daha ufak tefek çizikler için sanayinin yolunu tutmanıza da gerek kalmayacak.