Arabanızdaki sigara yanıkları bu iki malzemeyle onarın, döşemecinin yolunu unutun…
Haber Merkezi

içinde içilen her ne kadar keyif verse de istenilmeyen sonuçlara neden olabilir. Külün uçması ya da sigaranın düşmesi sonucunda oluşan bu sigara yanıkları oldukça can sıkıcı olabilirler.

Can sıkıcı olmalarının yanında onarımları da maliyetli olan bu sorunlar herhangi bir tamirciye gitmeden sadece 2 malzemeyle halledebilmek mümkünmüş.

Araba döşemenizdeki sigara yanıkları, estetik açıdan rahatsız edici olabilir ve profesyonel onarım maliyetleri can sıkıcı olabilir. İşte, döşemeciye gitmeden sigara yanıklarından kurtulacağınız o yöntem…

2 malzemeyle eskisi gibi oluyor…

Döşemelerde oluşan sigara yanıklarından kurtulmak için 2 malzeme yeterli oluyor. izlerini döşemeciye gitmeden onarmanız için tek ihtiyacınız bir adet japon yapıştırıcısı ve bir adet tıraş bıçağı.

Bu iki malzemeyi temin ettikten sonra aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli oluyor. İşte o adımlar:

İlk olarak, elinize bir tıraş bıçağı alın ve dikkatlice araba döşemenizin yüzeyini tıraşlayın. Bu işlem sırasında, döşemeye zarar vermemeye özen gösterin. Tıraşlama işlemi, döşemenin yüzeyinden küçük tüyleri toplayacaktır.

Tıraşlama işlemi sonucunda elde ettiğiniz tiftikleri bir kapa toplayın. Bu tiftikler, sigara yanığı olan bölgenin kamuflajında kullanılacak.

Sigara yanığı ile deforme olmuş bölgeye japon yapıştırıcısını dikkatlice sürün. Yapıştırıcıyı çok fazla kullanmamaya özen gösterin; ince bir tabaka yeterli olacak.

Topladığınız tiftikleri yavaşça yapıştırıcının üzerine yerleştirin. Çok bastırmadan, tiftiklerin yapışmasını sağlayın. Tiftiklerin doğal bir şekilde yayılmasına dikkat edin.

Yapıştırıcı kuruduktan sonra, döşemenizdeki sigara yanığı neredeyse görünmez hale gelecek.