Arka Sokaklar’da şoke eden veda! Şevket Çoruh geldi ama o isim gidiyor…
ensonhaber.com

Türk televizyonlarının sevilen yapımlarının başında yer alan 18 sezondur izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Polisiye dizisi olarak senelerdir sürükleyici bir şekilde devam eden ilk günkü heyecanıyla izlenmeye devam ediyor.

18 sezon boyunca birçok oyuncu dahil olmaları ve vedaları ile gündemi sarsmayı başarmıştı. Son olarak Şevket Çoruh’un diziye dahil olması seyircide bayram havasına neden olmuştu.

Final bölümüyle de şaşırtmayı başaran dizinin resmi hesabından yapılan duyuru şaşkınlığa neden oldu. Şevket Çoruh’un dönüşünü gölgede bırakan izleyicileri üzdü.

O isim gidiyor…

Tam 18 sezondur dizinin yönetmenliğini yapan Orhan Oğuz vedasıyla herkesi şaşırttı. Dizinin resmi hesabından yapılan duyuruda, "18 sezon boyunca Arka Sokaklar dizimizi yöneten, hepimizin hocası, duayen Orhan Oğuz'a emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Oğuz’un ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kamuya! 18 yıl yönettiğim Arka Sokaklar dizisinden ayrıldım oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.