BİLETLER SATIŞTA! Trabzonspor - Basel maçı hatıra biletleri nereden ve nasıl alınır? Bilet fiyatı ne kadar?

UEFA Konferans Ligi play-off turunda ülkemizi temsil eden Trabzonspor, İsviçre ekibi Basel'i konuk edecek. Kritik maçın biletleri yoğun ilgi gördü. Tüm gelirleri bölgesine bağışlanacak olan maç için hatıra biletleri satışa sunuldu.

Diğer yandan Başkanı Ahmet Ağaoğlu, futbol camiasının depremzedeler için kenetleneceği mücadeleye Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu üyeleri ve tüm kulüp başkanlarını da davet etti.

Futbolseverler ve depremzedeler için toplanacak yardıma katkı sağlamak isteyenler, fiyatlarını ve nasıl alacağını araştırıyor. Peki Trabzonspor – Basel maçı biletleri nereden ve nasıl alınır? Bilet fiyatları ne kadar?

Trabzonspor - Basel maçı biletleri nereden ve nasıl alınır?

UEFA Konferans Ligi’nde oynanacak olan Trabzonspor – Basel maçının biletleri satışta. Hatıra biletleri de 13:00 itibariyle satışa sunuldu. Biletleri Passolig üzerinden satın alabilirsiniz.

Trabzonspor – Basel maçı hatıra bileti fiyatı ne kadar?

Trabzonspor - Basel maçı hatıra bileti 100 TL olarak satışa sunuldu. Hatıra biletlerini aldıktan sonra hesabınızda PDF olarak görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz.

TRABZONSPOR - BASEL MAÇ BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLA

TRABZONSPOR - BASEL MAÇI HATIRA BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLA