Boş kavanozlar değerleniyor! İçine ondan ekleyin dolaplarınızı mis gibi kokutun…
ensonhaber.com

sırasında en çok dikkat edilen yerler kokuya elverişli olan noktalardır. Genellikle kapalı kapakların ardında oluşan küf kokusu çoğu kişi için can sıkıcı olan bir durumdur.

Her ne kadar düzenli olarak temizleniyor olsa da kokular tamamıyla yok olmaz. İşte tam bu noktada bunca zaman uyguladığınız tüm yöntemleri rafa kaldırarak mis kokular yayacak bu yöntem vazgeçilmeniz olacak.

Mutfakta kalan boş kavanozlarınızla uygulayacağınız bu yöntem kötü kokudan eser bırakmayacak. Kavanozun içerisine ondan bir çay bardağı ekleyin neler oluyor görün.

Dolapları mis gibi kokutacak o yöntem…

Mutfakta öylesine duran boş kavanozlarınız dolaplarınızı mis gibi kokutacak. Onca temizliğe rağmen bir türlü geçmeyen o kokuları bertaraf etmek için boş bir kavanoza kaya tuzu ve yumuşatıcı eklemekten geçiyormuş.

Mis kokuları dolaplarınıza hapsetmek için ilk olarak mutfakta bulunan boş bir kavanoza ihtiyacınız olacak. Aldığınız kavanozun dışarıya hoş kokular verebilmesi için kapağını kesici bir aletle bolca delin sonrasında kavanozun içerisine bir çay bardağı kaya tızı ve üzerine biraz yumuşatıcı ekleyin.

Yumuşatıcı yerine hoşunuza giden farklı esanslarda ekleyebilirsiniz. Daha sonrasında delik olan kapağı kapatarak kokmasından şikayetçi olan dolaplara yerleştirin ve kötü nasıl anında kayboluyor görün.