Yatırımın en kolayı! Bir bakmışsınız binler olmuş...Bu yöntemi denemeyen çok pişman!

Maddi birikim, hayatta her ihtimale karşı bir güvence sağlamanıza yarar. Giderlerinizden arta kalanı kenara koymak, ilerleyen zamanlarda refahınızı arttırmaya vesile olur. Birikmiş olan para, insana huzur ve güven duygusu da verir.

Aylık yapılan harcamalar ve birikim için ayrılan miktar, kişinin gelirine ve harcama alışkanlıklarına göre değişiyor. Yapılan birikimler, genellikle ev ve araba gibi değerli taşınır ve taşınmazları almak için kullanılabiliyor.

Ancak biriktirmek konusunda her insan başarılı olmayabiliyor. "Para biriktiremiyorum" sorunsalı birçok kişide mevcuttur. Biriktirmek bir yana, ay sonunu dahi göremeyenler vardır.

Birikim yapmak konusunda başarısız olanlar isteklidir ancak harcamalarını kontrol edemezler. Bu noktada para biriktirme alışkanlığı kazanmak için çeşitli yöntemler denerler.

Para biriktirmek bir sabır işi olsa da, motivasyon da çok önemlidir. "Damlaya damlaya göl olur" felsefesiyle ilerlemek gerekir. İşte, para biriktirmek isteyenler için hem eğlenceli hem ideal bir sonuç tavsiyesi...

Hedef kutusu ile biriktirin

Son günlerde "parabox" olarak geçen kumbaralar popüler hale geldi.

Ahşap kumbaranın üzerinde toplam 10 bin liraya denk gelecek farklı rakamlar yer alıyor.

Kutunun üzerindeki tablonun sayesinde atmış olduğunuz para miktarını çizerek karalayarak kullanılıyor.

Kutucuklar tamamen karalandığından 10 bin liranız olmuş oluyor. Bazen 3, bazen 5 lira, bazen de 200 lira atarak birikim yapmaya start verebilirsiniz.

Satın alabileceğiniz parabox kumbaralar