Camın önüne sirke sürün, neler oluyor görün...
Seda Yeşilyurt

Elma sirkesi tüketmek her ne kadar sağlık için faydalıysa temizlikte kullanmakta dezenfeksiyonu sağlamakta bir o kadar etkilidir.

Adeta bin derde deva olarak nitelendiren sirke eskilerden beri pencere önlerinde de kullanıyormuş. Herkesin muzdarip olduğu o sıkıntıyı kökünden halleden sirke özellikle de yaz aylarında rahat bir nefes aldırıyormuş.

Kullanım alanı bu denli geniş olan elma sirkesini sizde pencere önlerine sürün ya da küçük bir kap içine koyarak ağzı açık bir şekilde bırakın o sorunlardan temelli kurtulun.

HER DERDE DEVA SİRKE

Birçok alanda kullanıldığında verdiği etkili sonuçlarla memnuniyet sağlayan sirke pencere önlerinde kullanıldığında da sizi memnun edecek.

Özellikle de yaz aylarının çekilmez sorunları arasında olan haşere ve sinek sorunu pencere önüne süreceğiniz ya da koyacağını elma sirkesi ile son bulacak.

Elma sirkesinin asidik yapısı böceklerin ve sivri sineklerin kokuları algılamalarını engelleyerek uzak tutma da oldukça başarılıdır. Sizde pencerelerinizin önüne elma sirkesi sürün istenmeyen böcek ve sineklerden nasıl kurtuluyorsunuz görün.