Çiçeklerinize tarçın serpin, nasıl zararlardan korunuyorlar görün…
Haber Merkezi

Çiçeklerinizi hastalıklardan ya da böceklerden korumak için ilaçlar ya da çeşitli doğal yöntemler uygulayabilirsiniz. Pahalı kimyasallar almak yerine evde olan malzemeler ile uygulayabileceğiniz yöntemlerle çiçeklerinizi korumanızda mümkündür.

Baharatlar arasında açısından oldukça faydalı olan tarçında bu koruma yöntemlerinin başında gelir. Çiçeklerinize serpeceğiniz ile oluşturacağınız korumaya şaşıracak ve bir daha bu yöntemden vazgeçemeyeceksiniz.

Çiçeklerinize tarçın serpin…

Tarçın içerisinde bulundurduğu antibakteriyel ve antifungal özelliklerle çiçeklerinizi böceklerde koruma da oldukça başarılı olacak bir yöntemdir.

Özellikle de hemen her yerden çıkan karıncalardan koruma da oldukça etkili olan tarçın kokusu sayesinde karıncaları çiçeklerinizden başarılı bir şekilde uzaklaştırır.

Karıncaların yanında bitkilere zarar veren salyangozlardan da korumada da oldukça etkili olan tarçın, kokusu ile salyangozları da uzaklaştıracak ve çiçeklerinizin zararlı haşerelerden kurtularak sağlıkla büyümesini sağlayabileceksiniz.