Evde tek bir tane örümcek kalmayacak! Birkaç damla damlatın örümceklere veda edin…
ensonhaber.com

Havalar ısındıkça çeşitli böceklerde ortaya çıkmaya başlar. Evlerde onca temizliğe rağmen beliren böcekler oldukça can sıkıcı olurlar.

Özelliklede hemen her yerde ansızın karşınıza çıkan örümcekler koltukların, masaların, peteklerin kısaca gözden uzak olan her noktada ağ oluşturarak yerleşirler.

Her ne kadar her temizlikte özenle örümcekleri temizliyor olsanız da kısa süre içinde tekrar görünürler. Bunun için ise yapmanız gereken o yağdan geçiyormuş. Birkaç damlasıyla mucizeler yaratan örümceklerin adeta kökünü kurutacak.

Birkaç damla damlatın örümcekleri defedin…

Örümceklerden kurtulmak için bunca zaman uyguladığınız tüm yöntemlere veda edeceksiniz. Bir sprey şişesine ekleyeceğiniz 15 damla nane yağı örümceklerin kökünü kurutacak.

Örümceklerin hoşlanmadığı kokular arasında yer alan nane kokusu örümcekleri evlerden uzaklaştırmak için en etkili yöntemdir. Bu yöntemde tek yapmanız gereken su dolu olan sprey şişesine 15 damla nane yağı eklemek ve iyice çalkalayarak karıştırmak.

İyice karıştırdıktan emin olduktan sonra örümceklerin sıklıkla oluştuğu bölgelere bolca sıkın ve ardından nasıl kayboluyorlar görün.