Hatay’da üretiliyor, 81 ilde kapış kapış gidiyor! Canan Karatay önerdi
Haber Merkezi

Hatay’da üretilen ve Türkiye genelindeki aktarlarda kolayca bulunabilen zeytinyağlı sabun, cilt bakımında devrim yaratıyor.

Ünlü beslenme uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay’ın da kullandığı ve önerdiği bu sabun, doğal konusunda öne çıkan etkili bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

Zeytinyağlı sabun, içerdiği doğal antioksidanlar sayesinde sivilce ve akne gibi cilt sorunlarını gidermeye yardımcı oluyor.

Aynı zamanda cildi derinlemesine nemlendirerek, ölü hücrelerin temizlenmesine ve cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına destek oluyor.

Kimyasal maddeler içermeyen bu sabun, serbest radikallerin neden olduğu cilt hasarını da minimuma indiriyor.

Günde iki defa kullanın

Ciltteki kuruluğa bağlı pul pul dökülmeleri önlemek ve akne eğilimli ciltlerde etkili temizlik sağlamak için mükemmel bir çözüm sunan zeytinyağlı sabun, günlük kullanımla büyük faydalar sağlıyor.

Günde iki kez bu sabunla cildinizi temizleyerek, doğanın sunduğu bu mucizevi ürünün cilt sağlığınıza ne kadar katkı sağladığını kolayca görebilirsiniz.

Eğer cildinizdeki kuruluk ve akne sorunlarından doğal yollarla kurtulmak istiyorsanız, zeytinyağlı sabunu düzenli olarak kullanmanızda büyük fayda var.