MasterChef’te aşk dedikoduları büyüyor! Beyza paylaştı, Onur kayıtsız kalamadı...
Haber Merkezi

ekranlarını severek izlenen yarışmalarından olan MasterChef Türkiye’de kıyasıya rekabet devam ederken yarışmacılar hakkında çıkan aş iddiaları da gündemin nabzını tutmaya devam ediyor.

Fransa’dan gelerek yarışmaya katılan Beyza ve Onur arasındaki iddia edilen aşk söylentileri her geçen gün artarak devam ederken Onur’un sosyal medyadan yaptığı son yorum gündem oldu.

Aşk dedikodularının odağındaki Beyza, Onur'a her ne kadar kardeşim diye hitap etse de izleyenlerin çoğu ikilinin birlikte oldukları iddia ediyor.

Demet Akalın’ın ikili hakkındaki, "İntikam şarkılarının kraliçesi olarak söylüorum; bunlar aşıklar" yorumu ise aşk dedikoduları iyice kuvvetlendirmişti.

KAYITSIZ KALAMIYOR!

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Beyza’nın yaptığı paylaşımlara kayıtsız kalamayan Onur son yorumuyla dikkatleri çekmeyi başardı.

Beyza'nın Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafa kayıtsız kalamayarak 'Nazar değmesin' yazan Onur, aşk dedikodularını güçlendirdi. Beyza ise Onur’un bu yoruma yüzü kızaran bir emoji atarak yanıt verdi.