Oraya giden geri dönmek istemiyor! Türkiye’nin en iyi ilçeleri arsında yer alıyor, havasına suyuna doyulmuyor
Seda Yeşilyurt

Türkiye'nin güzelliğiyle büyüleyen gidenlerin dönmek istemediği ilçeler arasında yer alan o ilçeye ayak basan oraya yerleşmek istiyor.

Havasının ayrı denizinin ayrı güzel olan ve Türkler kadar yabancılarında ilgi odağındaki İzmir'in o ilçesi doğal güzellikleriyle büyülemeye devam ediyor. Tertemiz deniziyle tatilcilerin gözdesi olan o yer adeta vazgeçilmezler arasında ilk sırada yer alıyor.

Şehir hayatının stresinden uzaklaşmak isteyenler için en ideal noktaların başında gelen o ilçe sakinliği ile yoğun bir ilgi görüyor. Sadece sakinliği ile değ aynı zamanda lezzetli deniz ürünleriyle de meşhur olan o yere giden ayrılmak istemiyor.

Sakinlik arayanların adresi...

İzmir'in en güzel ilçelerinden olan Foça aynı zamanda Türkiye'nin de en iyi ilçeleri arasında geliyor. Giden kişilerin genellikle verdiği sakinlik ve huzur sebebiyle çoğu kişi Foça'da uzun süreli konaklamayı tercih ediyor.

Plajları ise tertemiz kumları ve berrak denizi ile tatilcilerin gözdesi haline gelmiş durumda olan Foça denizin keyfini çıkarmak isteyen tatilciler için de en ideal noktalarında başında yer alıyor.