Rambo: Son Kan filmi nerede çekildi, konusu nedir? Rambo Son Kan oyuncuları ve karakterleri!

Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinin ardından kanallarda diziler ve programlar yayınlanmamıştı. Kanallar yayın hayatına geri dönmeye başladı.

Rambo serisinin sonuncusu olan 2019 yapımı Rambo Son Kan filmi, bu akşam saat 23:00’de ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

Başrollerinde Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Adriana Barraza oynadığı film, o dönemde büyük ilgi görmüştü.

İzleyicileri aksiyona doyuracak olan filmin detayları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Rambo Son Kan filminin konusu nedir? Nerede çekildi? İşte oyuncu kadrosu ve karakterleri…

Rambo Son Kan konusu nedir?

Eski bir asker olan John Rambo, Arizona'daki bir çiftlikte yaşarken yoğun bir şekilde Travma Sonrası Stres Bozukluğu ile baş etmeye çalışmaktadır.

Bulabildiği her yerde gündelik iş bulmaya çalışan ve hayatını idame ettirmeye çalışan Rambo, beladan uzak durmaya çabalamaktadır. Ancak günün birinde arkadaşı ve emlak müdürü Maria'dan aldığı haber bu durumu değiştirir.

Maria'nın torunu bir parti için Meksika sınırını geçtikten sonra kaybolmuştur. Bu yüzden John, gençleri bulmak için sınırın güneyini dolaşır. Bu görev, Rambo'nun bir insan kaçakçılığı çetesini ortaya çıkarmasıyla birlikte oldukça tehlikeli bir hal alır.

Oyuncuları ve karakterleri

· Sylvester Stallone: John J. Rambo

· Paz Vega: Carmen Delgado

· Sergio Peris-Mencheta: Hugo Martinez

· Adriana Barraza: Maria Beltran

· Yvette Monreal: Gabrielle

· Genie Kim: Yenah Han

· Joaquín Cosío

· Óscar Jaenada: Victor Martinez

· Louis Mandylor: Sheriff

· Sheila Shah: Alejandra