Survivor Nefise’ye Yunanlı aşkından yeşil ışık!
ensonhaber.com

All Star’ın geçtiğimiz hafta canlı yayında finali gerçekleşmişti. Yarışmada ikincilik unvanını elde eden Nefise Karatay, yarışma sırasında aşk itiraflarıyla gündeme bomba gibi düşmüştü.

Yarışmanın sonlanmasının ardından aşk dedikodularına bir yenisi daha eklenerek Nefise’nin gönlünü kaptırdığı Fanis’in başka bir yarışmacı ile ilişki yaşadığı konuşulmuş ne Nefise’nin X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım olay olmuştu.

Geçtiğimiz günlerce modacı Pınar Kerimoğlu’nun kanalına konuk olan Nefise Fanis hakkında söyledikleriyle şaşkına çevirdi. Bu kez yeşil ışık Nefise’den değil Fanis’ten gelmiş.

“Yunanistan’da görüşelim…”

Programda Fanis ile ilgili yaşadığı son gelişmeleri anlatan Nefise şaşkınlık yarattı. Fanis’e olan duygularını bir kez daha tekrarlayan Nefise aileye girdiğini vurgulayarak Fanis’in Yunanistan’a davetinden söz etti.,

Nefise, “Aileye girdim ben artık. Annesi ve kardeşi beni çağırıyor, Yunanistan’a gideceğim. Fanis'in yarışmadaki başka bir kişiyle aşk haberleri çıktı, onu da sordum. 'Yarışmada olduğu için kamera karşısında bunları söyleyemiyorum ama hayatımda kimse yok. Lütfen Yunanistan’da görüşelim' dedi. Finale gidemiyorum ama aşkımı haykıra haykıra Yunanistan’a gideceğim. Ben bu çocuğa tutuldum, büyülenmiş gibiyim" ifadelerini kullandı.