Tırnak batığınıza o yöntemi uygulayın, batıklar tek hamlede nasıl çıkıyor görün…
ensonhaber.com

batığı çoğu kişinin başına gelebilen en yaygın sorunlarının başında gelir. Genellikle tırnakların doğru kesilmemesinden kaynaklanan bu sorun dar ayakkabı tercih edildiğinde ilerleyerek daha acılı bir hal almasına neden olabilir.

Yürümeyi adeta işkence haline getiren batıklar için her ne kadar doktor müdahaleleri en etkili çözümlerin başında geliyor olsa da evde tedavi edebileceğiniz yöntemlerde vardır.

Sizde batık derdinden muzdaripseniz uygulayacağınız bu yöntem tırnak batığını maziye karıştıracak ve doktor yüzü görmeden tırnaklarınız eski haline kavuşacak.

Tırnak batığını silip atan yöntem…

Tırnak batığından kurtulmak için etkili olan yöntemlerin başında yer alan bu yöntem sayesinde tırnak batığınızı doktora gitmeden kendiniz tedavi edebileceksiniz.

Söz konusu yöntemde ihtiyacınız olan malzemler ayağınızı koyabileceğiniz sıcak su dolu bir kap ve ip. Öncelikle batık olan ayağınızı sıcak suda 15-20 dakika bekleterek batık olan bölgeyi iyice yumuşatmanız gerekiyor. Sonrasında ipin iki ucundan tutarak tırnak batığı olan bölgenin altına yerleştirerek yukarı doğru hareket ettirerek batığı dışarı çıkartın.

Ardından bir pamuğa antibiyotik krem sürerek işlem yaptığınız bölgeye temiz tutun. Zaman içerisinde batığınızı doktor yolu tutmadan halledecek ve bu yöntemden bir daha vazgeçemeyeceksiniz.