Türkiye- Avusturya maçını bilmişti! Kahin köpek Funny’den Türkiye-Hollanda maçı tahmini…
ensonhaber.com

Avrupa Şampiyonası tüm hızıyla devam ederken maç tahminleri sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medyada kahin köpek olarak bilinen Steph Funny tahminleriyle şaşırtıyor.

EURO 2024’te son 16 turunda kalan A milli takımımız geçtiğimiz günlerde Avusturya ile eşleşmişti. Maç öncesinde Funny ile çekilen bir videoda kahin köpek maçın skorunu 2-1 olarak belirlemiş ve kazananın olduğunu belirtmişti.

Türkiye- Avusturya maçı Funny’nin tahmin ettiği gibi bitince sosyal medyada büyük bir yankı uyandırmıştı. Kahin köpek Funny bu kez yarın akşam oynanacak Türkiye- maçı için tahminde bulundu.

İşte, kahin köpeğin tahmini…

Sahibinin kurduğu düzenek ile maç tahmini yapan kahin köpek lakaplı Funny Türkiye- Hollanda maçı tahmini ile sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Türkiye- Avusturya maçının skorunu doğru tahmin etmesinin ardından yarın akşam oynanacak çeyrek final maçı için verdiği tahmin yeniden 2-1 oldu.

Funny oynanacak olan Türkiye- Hollanda maçının skor tahmini 2-1 olurken kazanan takımın yine Türkiye olacağını ve adını bir üst tura yazdıracağı şeklinde oldu.