Yatmadan önce bir bardak için, uyurken bile yağ yakın…
Haber Merkezi

Çoğu kişinin muzdarip olduğu ve türlü yöntemlere başvurduğu sorunlar arasında kilo vermek en başta yer alır. Fazla kilolar hem estetik hem de sağlık açısından oldukça can sıkıcıdır.

Fazla kilolardan kurtulmak için ise çeşitli diyetler, spor veya kürler yapılabilir. Bu kürler arasında yer alan ve sadece 1 bardağıyla gece uyurken bile yağ yakmanıza yardımcı olacak o içecek hem kilo vermenizi hızlandıracak hem de diğer faydaları ile sizi şaşırtacak.

Uyumadan önce düzenli olarak tüketeceğiniz o içecek sayesinde metabolizmanız uyurken bile çalışacak ve yağ yakımınız hızlanacak.

Uyumadan öne 1 bardak için…

Türlü yollar denemenize rağmen istediğiniz kiloya bir tülü ulaşamıyorsanız söz konusu olan bu yönteme bir şans vermeye ne dersiniz? Yağ yakımı dışında farklı birçok etkileri de olan pirinç suyu uyumadan önce içildiğinde bakın neler yapıyormuş.

İçeriğinde B1, B2, E vitaminleri, demir, fosfor, potasyum, sodyum, magnezyum ve kalsiyum bakımından oldukça zengin olan pirinç suyunun vücudumuza ve cildimiz için oldukça faydalıdır.

Pirinç suyunu hazırlamak için iki su bardağı su içerisine üç yemek kaşığı pirinç ekleyerek yaklaşık 15 dakika oluşan bu karışımı kaynatmanız ve kaynadıktan sonra içerisine bir tutam tuz eklemeniz yeterli olacaktır.

Kolaylıkla hazırladığınız pirinç suyunu gece uyumadan önce tükettiğinizde pirincin içinde bulunan nişasta sayesinde yağ birikimini engeller ve metabolizmanızı hızlandırıcı etkileri ile kilo vermenizde oldukça etkili olur.

Ayrıca düzenli olarak tükettiğinizde ciltte oluşan lekelerin giderilmesinde ve cilde parlaklık kazandırmada da oldukça etkili bir silahtır. Antiseptik özelliği bulunan pirinç suyu cildinizce sivilce oluşumunu da engellemede oldukça başarılı olacaktır.