Anonymous Bill Clinton'ın seks kasetlerini yayınlayacak
Haber Merkezi

Amerika Birleşik Devletleri'nde 8 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde adayları etkileyecek ataklar gelmeye devam ediyor.

CLINTON'IN SEKS KASETLERİ YAYINLANACAK

Son olarak hacker grubu Anonymous; Başkan adaylarından Hillary Clinton'ın eşi ve eski ABD başkanlarından Bill Clinton'ın 18 yaşının altındaki kızlarla girdiği cinsel ilişkilerin kasetlerini yayınlanacağını açıkladı.

GÖRÜNTÜLERİ ÇEKEN EPSTEIN

Amerikan basınında çıkan haberlerde; Bill Clinton'ın söz konusu videolarını çeken ismin ise daha önce küçük kızlarla birlikte olduğu iddia edilen ve masaj yaptırdığı belirtilen Jeffrey Epstein'in olduğu yazılıyor.

TRUMP HAKKINDA DA CİNSEL TACİZ İDDİALARI ORTAYA ATILMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde, Cumhuriyetçi Parti adayı işadamı Donald Trump'ın kadınlara cinsel taciz içerikli ses kayıtları yayımlanmış sonra ise fiziksel taciz iddiaları gündeme gelmişti.

Jessica Leeds adlı bir iş kadını, "Ahtapot gibiydi, elleri her yerimdeydi, korkunç bir cinsel saldırıydı" sözleriyle Donald Trump'ın kendini yolcu uçağında taciz ettiğini söylemişti.

22 YAŞINDAKİ KADINDAN DA İDDİA GELMİŞTİ

Trump ile ilgili ikinci bir cinsel taciz iddiası, olayın yaşandığı zaman 22 yasında olan Rachel Crooks adındaki kadından geldi.

O zamanlar, Trump Towers'daki bir emlak ve inşaat şirketinde resepsiyonist olarak çalıştığını belirten Crooks, Trump'ın binadaki bir asansörün dışında kendisini önce yanaklarından sonra da dudaklarından öptüğünü öne sürdü. Crooks, kendisinin çalıştığı şirketin Trump'ın şirketi ile iş yaptığını bildiğini, asansör beklerken kendisini tanıttığını ve Trump ile tokalaştığını, Trump'ın ise elini bırakmadığını, daha sonra kendisini önce yanaklarından sonra da dudaklarından öptüğünü savundu.

SADECE KIZ KARDEŞİNE ANLATMIŞ

Crooks "Çok uygunsuz bir hareketti. Buna cüret edebilecek kadar önemsiz olduğumu düşünmesine çok kızmıştım" dedi. Crooks da yaşadığı taciz olayını yalnızca kız kardeşine anlatma cesareti bulabildiğini söyledi.