Küçük evler için loft tarzı dekorasyonlar

loft

Mimari ve dekorasyon alanında 1980’lere dayanan bir geçmişi olan loft stili günümüzde modern mimarinin en iyi uygulamalarından birisi. Modern dekorasyon akımına uygun, klasik tarzda dekore edilmiş evlere aykırı bir anlayışla oluşan loft dekorasyon, daha rahat ve daha kuralsız bir yaşam alanı oluşturmaktadır. Genelde büyük yapılara uygulanan loft tasarımının izlerine artık küçük evlerde de rastlamak mümkün. Estetik olarak loft tasarım istiyor ancak evim küçük diye yakınıyorsanız, mikro loft tam da sizin için ideal bir çözüm...

Küçük evler için loft tarzı dekorasyonlar - Foto Galeri

Küçük evler için loft tarzı dekorasyonlar

MİMARİYE SADIK KALIN

Loft stili, geniş ve ferah alanlar yaratması ile modern mimaride oldukça tercih edilen bir stil olmuştur. Loft tarzı bir dekorasyonda; odalara ayrılmış bir iç mekanın aksine, duvarların olmadığı bir yaşam alanı oluşturulmaktadır. Ayrıca loft stili dekorasyonda taş duvarlar veya yapının doğal haline sadık kalınarak yapılacak uygulamalar oldukça farklı ve çarpıcı bir etki yaratacaktır.

Küçük evler için loft tarzı dekorasyonlar

AHŞABIN SICAKLIĞINI KULLANIN

Loft stili bir ev dekorasyonunda genel olarak sade, modern ve minimalistik bir hava yaratılmaya çalışılır. Bu sebeple çok süslü ve abartılı objelerden kaçınılmalıdır. Loft stilini otaya çıkaran en güzel görüntü; ahşap objelerin endüstriyel mimari ile oluşturacağı uyumdur. Bu sebeple ahşap kullanarak mekanın soğukluğunu kırmanız da mümkün olacaktır.