Ford Transit Connect Taxi tanıtıldı

Ford Transit Connect Taxi tanıtıldı

St. Louis'de düzenlenen 2013 International Association of Transportation Regulators Conference etkinliğinde görücüye çıkan yeni Transit Connect Taxi'nin kaputu altında yeni altı-ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiş 2.5-litre hacimli dört silindirli bir benzinli motor görev yapıyor. Bu motor CNG/LPG (sıkıştırılmış doğal gaz / sıvılaştırılmış petrol gazı) hazırlık paketiyle donatılmış olarak geliyor.

MODEL SELEFİNDEN DAHA UZUN

Yeni Ford Transit Connect platformu kullanılarak geliştirilen model selefinden daha uzun, beş yetişkin için yeterli iç hacme sahip ve daha geniş kargo kapasitesi sunuyor. Bagaj alanında sıkıştırılmış gaz tankı bulunmasına karşın ikinci koltuk sırasından itibaren 1713 litrelik yükleme hacmi kullanıma sunuluyor.

Ford Transit Connect Taxi tanıtıldı

Ford'dan yapılan açıklamaya göre, yaprak yay ve katı aks düzenine sahip arka süspansiyon kullanan van-temelli rakiplerine kıyasla (Nissan NV200 gibi) moden bir süspansiyon sitemiyle donatılan 2014 Transit Connect Taxi, yolcu konforunu ve taşıma kapasitesi en üst düzeye çıkarıyor.