
Türkiye, sahada teröristlerle mücadesini etkili bir şekilde sürdürürken, diğer taraftan ikna çalışmalarına devam ediyor.
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, terör örgütü PKK’daki çözülmenin devam ettiği belirtildi.
4 TERÖRİST ÖRGÜTTEN KAÇTI
Açıklamada, İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları sonucunda, PKK terör örgütünden kaçan 4 terör örgütü mensubunun daha bugün Türkiye'ye giriş yaparak güvenlik güçlerine teslim olduğu ifade edildi.
67'YE YÜKSELDİ
Teslim olan örgüt mensuplarının 2013 ve 2018 arasında terör örgütüne katıldıkları ve Irak'ta faaliyet yürüttüklerinin tespit edildiği vurgulanan açıklamada, ikna çalışmaları sonucunda bu yıl teslim olan örgüt mensubu sayısının 67'ye yükseldiği kaydedildi.
Daha Fazla Yorum Yükle
0 Yorum Yapılmış