Ahmet Hakan'dan Hüseyin Gülerce'ye: İtirafçının kralısın

Ahmet Hakan'dan Hüseyin Gülerce'ye: İtirafçının kralısın

FETÖ'cülerin darbe teşebbüsünün ardından, yaklaşık 30 yılını FETÖ içinde geçirip şimdilerde itirafçı olan Hüseyin Gülerce yeniden popüler olmaya başladı.

Birçok TV kanalı Hüseyin Gülerce'yi canlı yayına çıkarıp FETÖ yapılanmasıyla ilgili konuşturuyor.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ise Hüseyin Gülerce'ye mesafeli.. Gerekçesi de "30 yılını FETÖ'ye hizmet etmekle geçirmiş biri şimdi FETÖ'yü yerin dibine batırıyorsa güvenmemek gerek" şeklinde..

Hakan'ın önceki gün Gülerce'yi eleştiren yazısına, Gülerce yanıt vermiş ve Ahmet Hakan'ı "FETÖ'cüler gibi davranmakla" suçlamıştı. Ahmet Hakan bugün yine Gülerce'yi köşesine taşıdı:

Sana "İtirafçı" dediğim için bozulmuşsun Hüseyin Gülerce... Bana demediğini bırakmamışsın. Niye bozuluyorsun ki? İtirafçı değil misin?

SENİN TEK ÖNEMİN İTİRAFÇI OLMAN HÜSEYİN GÜLERCE

Bu terör örgütüne tam 30 yılını verdiğin halde... 30 yıl boyunca “Aman hocaefendim, canım hocaefendim” diye inlediğin halde... Bu örgütün gazetesini yönettiğin halde... Bugün kimse sana dokunmuyorsa bunun tek nedeni senin itirafçı olmandır.

SANA KANAAT ÖNDERİ MUAMELESİ ÇEKECEK DEĞİLİZ

Seni televizyonlara çıkarırken, seninle röportajlar yaparken, sana kulak verirken... Tek amacımız var: Terör örgütüyle geçirdiğin 30 yıllık süreçle ilgili itiraflarını dinlemek.

30 yıl bir terör örgütünün tam göbeğinde yer aldığı halde örgütün amacını, yapısını ve hedeflerini kavrayamamış bir idrak yoksununa, “kanaat önderi” muamelesi çekecek değiliz herhalde.