Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      Haber Merkezi

      Başıboş sokak köpekleri, tehlikeye saçmaya devam ediyor.

      Birçok vatandaşın ölümüne ve yaralanmasına neden olan başıboş köpeklerin belediyeler tarafından toplatılması gerekiyor.

      Ancak bazı vatandaşlar, sokak köpeklerini beslemeye devam ediyor ve toplatılmalarına da karşı çıkıyor.

      Bu kez ise Ankara'da bir olay yaşandı.

      BAŞIBOŞ KÖPEKLERİ BESLERKEN KAYDA ALDILAR

      Ankara'da köpekleri besleyen bir grup, köpeklerin bir anda saldırması sonucu ne yapacağını şaşırdı.

      Paniğe kapılan kadın, videoyu çeken kişiye "Videoyu kes" işareti yaparken; "Oyun yapıyorlar" diyerek yaşanan olaya da kılıf uydurmaya çalıştı.

      KÖPEKLERİN SALDIRGANLAŞTIĞI ANLAR KAMERADA

      Video sırasında konuşan şahıs, "Arkadaşlar; yasaydı, kanundu, belediyeydi derken sokaklardaki hayvanları beslemeyi lütfen ihmal etmeyiniz. Bu hayvanlar siz olmazsanız ne yerler ne içerler?

      Havaların ısınmasında bu canların susuz kaldığını gösteriyor. Su koymayı da ihmal etmeyin. Hepinize hayırlı akşamlar diliyoruz arkadaşlar." dedi.

      O sırada video çeken kişinin, saldırganlaşan köpekleri görünce "Ooo" demesi de dikkati çekti.

      SKANDAL GÖRÜNTÜLERİ VETERİNER HEKİM PAYLAŞTI

      Skandal görüntüleri paylaşan Veteriner Hekim Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu, Ankara Valiliği’ne çağrı yaptı:

      Dikkat Ankara Valiliği... Sayın Valimiz Vasip Şahin... Ankara'nın yollarına köpekli tuzak döşeniyor! Ankara’da toplamalar başladı, Ancak yola fırlayan bir adet köpek, insan canına mal olabilir! Görüntünün sonunda, tuzağın nasıl çalıştığını, nasıl örtbas edildiğini görebilirsiniz.