Başbakan Davutoğlu: Yenileceksiniz

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde şehit yakılarıyla buluştu. Burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Davutoğlu, "Terör makineleri şunu bilsinler ki, onlara hitaben söylüyorum: Yenileceksiniz, yenileceksiniz, mutlaka yenileceksiniz." dedi.

Başbakan Davutoğlu: Yenileceksiniz

SİSTEMATİK TERÖR SALDIRILARI

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

"Sistematik bir terör saldırılarıyla karşı karşıyayız. 1 Kasım'da Türkiye, kaosa değil istikrara oy verince kiralık katiller harekete geçti. İstiyorlar ki kardeşliğimiz gölgelensin.

Başbakan Davutoğlu: Yenileceksiniz VİDEO

BURNUNUZDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİZ

Türkiye'nin terörle mücadelesi mutlaka ama mutlaka başarıyla sonuçlanacaktır. Hiç ama hiç endişeniz olmasın PKK'sı, YPG'si, DEAŞ'ı, paraleli, DHKP-C'si, şusu busu, alfabenin değişik harflerinin arka arkaya sıralandığı bu terör makineleri şunu bilsinler ki onlara hitaben söylüyorum: Yenileceksiniz, yenileceksiniz, mutlaka yenileceksiniz. Bu aziz milletin önünde diz çökeceksiniz Yetim bıraktığınız çocukların hakkını burnunuzdan fitil fitil getireceğiz.

CHP'Lİ VEKİLİN PKK KANALINA ÇIKMASI

CHP'li vekil Ankara'daki saldırı sırasında PKK'nın kanalında konuşuyor. Kılıçdaroğlu buna cevap vermeli. Paralel yapı önüne ne koyarsak onu okuyan bir ana muhalafet lideri, millete çözüm olamaz. Bu konuda acizdir. Ana muhalefetin içine düştüğü bu durum bizi kahrediyor. PKK, HDP için ne ise, DHKP-C de bazen CHP için onu ifade ediyor."