AA & Ensonhaber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de temaslarını sürdürüyor...

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İl Teşkilatı toplantısına katıldı.

Burada katılımcılara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair önemli mesajlar verdi.

İsrail'in Gazze'deki katliama değinen Erdoğan, Karabağ ve Libya'dan örnek vererek "Benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım. Biz çok güçlü olmalıyız ki, bu İsrail Filistin'e bunu yapamasın." dedi.

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Biz nasıl Karabağ'a ve Libya'ya girdiysek benzerini aynen onlara da yaparız"

Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok.  Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım.

Çıktı bir tanesi parlamentomuzda Mahmud Abbas konuşturulmalı. Kim bu? Yeniden Refah'ın bir tane adamı. Mahmud Abbas'ı davet etmediğimizi sana kim söylüyor. Mahmud Abbas bize olumlu cevap veremedi. Bundan sonraki süreci ona göre işleteceğiz. Parlamentomuzu hak yolda olan herkese açarız. Bunu göremeyecek kadar gözleri var görmüyorlar.

"Biz çok güçlü olmalıyız ki bu İsrail Filistin'e bunu yapamasın"

Savunma sanayiinde bizim ithalat, ihracatımız neydi nereye geldik. Ama bunların hiçbiri bizi aldatmasın. Biz çok güçlü olmalıyız ki, bu İsrail Filistin'e bunu yapamasın.

"Belediyelerimiz olduğundan farklı çalışma ortaya koymaları lazım"

Belediyelerimiz olduğundan farklı çalışma ortaya koymaları lazım. Rize'de yaşayan kardeşlerimin belediyesinden şikayetçi olmaması lazım. Bazı doğalgaz şikayetleri vardı. Bu doğalgaz şikayetlerinde Bakanımız da yanımızdaydı.

Onlar da notlarını aldılar. Oraları takip ediyorlar. En kısa zamanda doğalgaz sıkıntılarını gidereceğiz. Belediyelerimiz kendi üstlerine düşen görevleri yerine getirmek suretiyle Rize'de bulunmamız gereken yere bir an önce ulaşalım.