Defne Joy Foster ölü bulundu - izle

Defne Joy Foster ölü bulundu - izle

Son olarak "Yok Böyle Dans" adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, dün gece sabaha karşı İstanbul Caddebostan'da bir arkadaşının evinde hayatını kaybetti.

DEFNE JOY FOSTER'İN SON GÖRÜNTÜLERİ...

ÖLÜM NEDENİ

İddialara göre Defne Joy Foster, dün gece Asmalımescit'te Özgür Aras'ın mekanında Yok Böyle Dans ekibiyle eğlendi. Grubun içinde Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan da vardı. Gece hep birlikte Kerem Altan'ın Caddebostan'daki evine gittiler. Astım hastası olduğu için aldığı ilaçlarla alkolün karışması sonucu fenalaşan Foster'ın arkadaşı eve doktor çağırdı. 112'yi de aradığını belirten arkadaşının iddiasına göre, acil servis gelmeden Defne Joy Foster hayatını kaybetmişti. Foster'in ölüm nedeni polis raporunda ise astım krizine bağlı kalp krizi olarak geçti

Defne Joy Foster astım krizinden öldü

Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı.

DÜN GECE KİMİNLE BERABERDİ

Defne Joy Foster, dün gece İstanbul gecelerindeydi. Yanında da "Yaprak Dökümü"nde oynayan Tolga Karel vardı. İkili, Asmalımescit'teki Eelence adlı mekana birlikte gitmişti.

Özgür Aras'ın canlı yayında Defne için ağlaması - izle

Defne Joy Foster'in son görüntüleri için tıklayın

Defne Joy programda böyle veda etmişti - izle

Defne Joy Foster'ın son performansı - izle

Defne Joy Foster'un Azra Akın ile son performansı- izle

Defne Joy Foster'ın son görüntüleri