Emre Gül'ün finansörü kim

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül dün gece katıldığı "Zirveden Bakış" programında TED Koleji'nde okuyan küçük oğlu Mehmet Emre Gül'ün "ticari faaliyetleri" ile ilgili sorulara da muhattap oldu.

Cumhurbaşkanı Gül, siyasi yaşamı boyunca ticari işlerden uzak durduğunu belirtirken, aile fertlerini de akçeli işlerden uzak tuttuğunu söyledi.

BİLL GATES'İ ÖRNEK ALIYOR
Cumhurbaşkanı Gül, küçük oğlu Mehmet Emre'nin 'internet üzerinden sanal alışveriş sitesi' kurmak konusunda Bill Gates'i örnek aldığını açıkladı. Gül, bu tür konularda gençlerin özendirilmesi gerektiğini belirtirken, oğlunun 'ticari faaliyetinin' kaygı verici düzeyde olmadığını bir örnekle açıkladı.

BABA BİR OYUNCAK SATTIK
Gül, oğlunun internet üzerinden ufak tefek oyuncaklar sattığını belirterek, "Bu sabah sordum. Oğlum işler nasıl?" diye. "Baba bugün bir tek oyuncak sattık" dedi. Emre'nin bu işten büyük paralar kazanmadığını söyleyen Abdullah Gül, oğlunun "e-ticaret" şirketinin finansörünü de açıkladı: First Lady Hayrunnisa Gül. Cumhurbaşkanı Gül, oğlunun bazı alışverişlerinde parayı annesi Hayrunnisa Gül'den aldığını belirtti.