Erdoğan: Gizli iktidar devşirenlerin sonu geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hak-İş 6. Uluslararası Kadın Buluşması'nda açıklamalarda bulundu.

"GİZLİ İKTİDAR GÜCÜ DEVŞİRENLERİN SONU GELİYOR"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Müsterih olun, rahat olun, devletin ve siyasetin özellikle zayıf şekilde inşa edilmiş yapısı içinden kendilerine gizli iktidar gücü devşirenlerin inşallah sonu geliyor. Eski Türkiye özlemiyle yanıp tutuşanlara, milletimiz ben inanıyorum ki 16 Nisan'da nihai tokadını vuracak, son sözünü söyleyecektir. Bu konuda iki kesime çok güveniyorum; birisi gençlerimiz, diğeri kadınlarımız.

Erdoğan: Gizli iktidar devşirenlerin sonu geliyor VİDEO

BAŞI AÇIK KAPALI AYRIMI YAPMADIK

Israrla din adına ve cinsiyet üzerinden insanları ayrıma tabi tutmak ancak cehaletle izah edilebilir. Biz tüm siyasi hayatımız boyunca işte bu anlayışla hareket ettik. Kadınların kıyafetleriyle değil tıpkı erkekler gibi kafalarının içindeki fikirle değerlendirilmesi gerektiğini söyledik. Bunun için siyasi hayatımızın hiçbir döneminde hiçbir ayrımla uğraşmadık. Başı açık-başı kapalı ayrımı asla yapmadık. Tam tersine böyle davrananların karşısına

Erdoğan: Gizli iktidar devşirenlerin sonu geliyor dikildik.

TÜRKİYE DEĞİŞTİ BAZI KAFALAR ESKİ KÖHNE ALIŞKANLIKLARINDAN VAZGEÇMİYOR

Geçtiğimiz günlerde bir medya kuruluşunda, Türk Silahlı Kuvvetlerinde başörtülü kadın personelin çalışabilmesini sinsice eleştiren bir haber çıktı. Hani bu işlerden rahatsız olmuyordunuz? Niye rahatsız oldunuz? Dünya değişti, Türkiye değişti, kurumlarımız değişti ama maalesef bazı kafalar hala eski köhne alışkanlıklarından vazgeçmiyor."

Erdoğan: Gizli iktidar devşirenlerin sonu geliyor