HDP'nin bir yalanı daha çöktü

HDP'liler, Cizre'de bir bodrum katında sivillerin olduğu iddiasıyla günlerce yaygara koparmış, bina önüne defalarca ambulans gitmesine rağmen çıkan olmamıştı. Daha sonra da bodrum kattakilerin yaralı siviller değil toplantı halinde kıstırılan PKK'lılar olduğu ortaya çıkmıştı.

AYNI YALANI BU KEZ SUR İÇİN KULLANDILAR

HDP'liler aynı yalanı bu kez de Sur için devreye soktular. HDP’li vekil Sibel Yiğitalp, Sur'da bir bodrum katında 200'e yakın sivil olduğunu iddia etti, "Devlet katliam yapacak" dedi. Diğer HDP'liler de bu iddia üzerinden günlerdir algı çalışması yapıyor.

HDP'nin bir yalanı daha çöktü

GÜVENLİK KORİDORU AÇILDI, ÇIKAN OLMADI

Diyarbakır Valiliği, sivillerin tahliyesi için bugün son kez güvenlik koridoru açılacağını duyurdu. 15.30'da açılan koridor 17.00'de kapandı, ancak binalardan çıkan olmadı. Konuyla ilgili valilikten şu açıklama geldi;

"Bazı basın yayın organları ile sosyal medyadaki bir kısım art niyetli şahısların, güvenlik güçlerinin gerçekleştirmiş olduğu huzur ve güvenlik operasyonunu sekteye uğratmak, kamuoyunu maksatlı olarak yanıltmak için yapmış olduğu yayınlara, vatandaşlarımızın itibar etmemesi önem arz etmektedir."

DEVLET YALANLARA ALET OLUYOR

HDP'liler, bodrum kattaki siviller yalanı ile her defasında PKK'lı teröristlere alan açmaya çalışırken devlet de bu yalanlara alet oluyor..