Şehit Coşkun Nazilli Nusaybin'e gönüllü gitmişti
Haber Merkezi

Mardin Nusaybin'de jandarma ve polis özel harekat polisinin ortak yürüttüğü operasyonda bu sabah PKK’lı keskin nişancı ateşiyle uzman çavuş 28 yaşındaki Vedat Aykut ağır yaralandı.

UZMAN ÇAVUŞ VEDAT AYKUT KURTARILAMADI

Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan uzman çavuş Vedat Aykut, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Şehit Coşkun Nazilli Nusaybin'e gönüllü gitmişti

40 YAŞINDAKİ COŞKUN NAZİLLİ ŞEHİT DÜŞTÜ

Nusaybin’de operasyonların devam ettiği bir başka bölgede, PKK’lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu özel harekat polisi 40 yaşındaki Coşkun Nazilli ağır yaralandı. Polis Coşkun Nazilli kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi’nde şehit oldu.

Şehit Coşkun Nazilli Nusaybin'e gönüllü gitmişti

MARDİN'E DİLEKÇEYLE GÖNÜLLÜ GİTMİŞTİ

Şehit olan Özel Hareketçı polis memuru Coşkun Nazilli'nin, Antalya'nın Alanya ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. Şehit Coşkun Nazilli'nin, yurt dışında özel görevde iken dilekçe ile Mardin Nusaybin'e gönüllü olarak gittiği öğrenildi.

Alanya'da yaşayan Coşkun Nazilli'nin ailesine acı haber yetkililer tarafından verildi. Acı haberi duyan aile fertleri gözyaşlarına boğulurken, fenalık geçiren yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin cenazesinin nereye defnedileceği ise henüz kesinlik kazanmadı.

"BİN CİHANA DEĞİŞMEM ŞU ÖKSÜZ TÜRKLÜĞÜMÜ"

Coşkun Nazilli'nin cebinde ise çocukları tarafından babasına yazılan mektup bulundu. Şehit polis memurunun çocukları tarafından yazılan mektupta, "Vatan sevgisi imandan, onun tek amacıdır. Dünya hayatı oruç, ölüm anı iftardır. Dağlar taşlar mekanı, toprak yorganıdır. Sevgiliye kavuşmak onun için vuslattır. Bırak güneş kavursun, kar yağsın ne çıkar, hain mermiler geceleri yıldız gibi yağar. Rüzgar eken hain elbet fırtına biçer. Alperenim yiğidim sen bu yolda devam et. Sen bir efsanesin, derman özel harekat. Dağların kartalısın, ferman özel harekat. Terörün kabusu yılmaz özel harekat. Şehitlerin mirasçısı polis özel harekat. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. Özel Harekatçı Coşkun Nazilliye. Çocukların, seni çok özledik, baba, seni çok seviyoruz" ifadeleri yer aldı.

Şehit Coşkun Nazilli Nusaybin'e gönüllü gitmişti