Taksim'de son durum

taksim

İstiklal Caddesi'nde Balo Sokak'ın köşesinde Beyoğlu Kaymakamlığı'nın yakınlarında saat 11.00 sıralarında bir canlı bomba saldırısı meydana geldi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da yaptığı açıklamada "4 vatandaşımız hayatını kaybetti, 7'sinin durumu ciddi 12'si yabancı uyruklu 36 kişi yaralandı" dedi.

OLAY YERİ İNCELEMESİ YAPILDI

İstanbul Valisi Vasip Şahin, olayın hemen ardından saldırının gerçekleştiği bölgede incelemeler yaptı. Polis birimleri de hem olay yerinde hem de Beyoğlu’ndaki ara sokaklarda incelemelerde bulundu. Taksim'de son durum

CADDE YAYA TRAFİĞİNE AÇILDI

Olayın ardından İstiklal Caddesi her iki yönde de yayaların kullanımına kapatılılan cadde, incelemeler sonucunda yeniden açıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu da saldırının meydana geldiği Beyoğlu Kaymakamlığı önüne gelerek, bilgi aldı.

Taksim'de son durum

Taksim'de son durum

DAVUTOĞLU GÜVENLİK TOPLANTISI YAPTI

İstanbul’da meydana gelen canlı bomba saldırısının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında değerlendirme toplantısı düzenlendi.  Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi’nden gerçekleşen toplantıya, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan katıldı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama VİDEO