Tatlıses'i vuran Abdullah Uçmak eskiden konuşmuş

Tatlıses'i vuran Abduullah Uçmak eskiden konuşmuş

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Beyaz TV'deki İbo Show programının çekiminin ardından Şişli Sanayi Mahallesi'nde bulunan Nurol Plaza'dan aracıyla çıkış yaptığı sırada, 1 arabadan kalaşnikofla ateş açıldı, 11 kurşundan 4'ü Tatlıses'in aracına isabet etti. Saldırı sonucu İbrahim Tatlıses başına isabet bir kurşunla yaralanırken, yanında bulunan menajeri Damla Çakıcı da boğazından yaralandı.

ONUN KANI DA AKACAK

Silahlı saldırıyı düzenlediği iddia edilen Abdullah Uçmak yakalandı. Uçmak ile Tatlıses'in, eskiye dayana bir husumetleri olduğu ortaya çıktı. 13 yıl önce Arena programına katılan Abdullah Uçmak adeta bugünkü saldırının işaretini vermiş. Uçmak, Arena programında Tatlıses'i ''Bizim kanımız aktı, onun da kanı akacak'' sözleri ile adeta tehdit etmişti.

Uçmak'ın silahlı saldırıda tetiği çeken isim olduğu iddia ediliyor...

İşte 13 yıl önceki görüntüler - TIKLA-İZLE

Abdullah Uçmak kimdir ?

Kamuoyunda organizatör ve müzik yapımcısı Hasan Bora'nın adamı olarak bilinen Abdullah Uçmak, 1998'de de Tatlıses'i öldürmek istemişti.

1998 yılında, Tatlıses'in aracına pompalı tüfek ile saldırmak suçundan yargılanan Uçmak ve iki adamını, o dönemde İbrahim Tatlıses affederek tahliye olmalarını sağlamıştı.

3 AY ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞTI

Uçmak, 2002 yılında yine kalaşnikoflarla yakalanarak, Tatlıses'e silahlı saldırı düzenleyeceği iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Uçmak'ın 6 ay önce Eylül ayında cezaevinden çıktığı belirlendi. Gözaltına alınan kişiler, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanacak.