Ulucanlardaki işkenceleri anlattı yayını kestiler

ENSONHABER.COM/ÖZEL Türkiye'nin en ünlü cezaevi Ulucanlar, aslına uygun hale getirilip müzeye dönüştürüldü.
İŞKENCELERİ ANLATTI
İskilipli Atıf Hoca, Necdet Adalı, Deniz Gezmiş, Mehmet Pehlivanoğlu'nun asıldığı darağacının sergilendiği Ulucanlar Müzesi'nde daha önce mahkum olarak yatan Esmehan Ekinci, yapılan işkenceleri canlı yayında anlattı.
CnnTürk ekranlarında yayınlanan ve Sultan Arınır'ın sunduğu programa katılan eski mahkum Esmehan Ekinci, Ulucanlar Cezaevi'nde yaşanan işkence olaylarını anlatmaya başladı.
KAFASINI KESTİLER DEYİNCE...
Cezaevinin hamam ve müze kısmının o dönemde işkencehane olarak kullanıldığını ileri süren Ekinci, bir mahkumun kafasının hamamda kesildiğini anlatınca CnnTürk spikeri yayını kesti ve anında başka habere geçti.
İşte canlı yayındaki o anlar

Eski mahkum işkenceleri anlattı Cnntürk spikeri dayanamadı
Eski mahkum işkenceleri anlattı Cnntürk spikeri dayanamadı