
Diyarbakır'da yaşanan ilginç olayda yeni bir detay ortaya çıktı..
Sur ilçesi kırsal Erimli Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 6 Şubat 2023 depremlerinde mahallede bazı evler ve ahırlar zarar gördü.
Sıdıka Kurt, ahırını yıkmak için Eylül 2024’te ekipleri çağırdı. İş makinelerinin yıktığı ahırdaki 4 aylık dana, seslerden dolayı korktu.
SAHİBİNİ TEKMELEYİP KAÇTI, 8 AYDIR YAKALANAMIYOR
Dışarı çıkması için kendisine kapıyı açan sahibi Sıdıka Kurt’u tekmeleyip yere düşüren dana, kaçtı. Mahallelinin de çabalarına rağmen dana, 8 aydır yakalanamıyor.
KAÇMA ANLARI KAMERADA
Dananın kaçma anları ise kameraya yansıdı.
Sıdıka Kurt’un akrabası olan Mehmet Ayhan, “Depremden dolayı çoğu evimiz hasar gördü. İneğin kaldığı yer de zarar gördüğü için iş makinesini çağırdılar ve duvarlarını kırdılar. Bu yıkım yapılırken hayvan da içerdeydi. Seslerden dolayı panikledi. Sahibi kapıyı açınca ona da vurup kaçtı. Kaçtıktan sonra yabanileşiyor. Bizim çobanlarımız görüyor ama insanları görünce kaçıyor. 3 kilometre boyunca yaklaşamıyorsun ve kaçıyor.” dedi.


Daha Fazla Yorum Yükle
0 Yorum Yapılmış