DHA

Kocaeli'de bir öğretmen, ders sırasında sınıfı basan velinin hedefi oldu..

Geçtiğimiz gün Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu'nda meydana gelen olayda; birinci sınıf öğrencisi 2 kız çocuğu, kavga etti.

Akşam eve giden öğrencilerden biri, kavgayı babası M.A.'ya anlattı. Dün sabah saatlerinde okula gidip, kızının eğitim gördüğü sınıfa giren M.A., sınıf öğretmeni Burak Laçin'den çocuğu ile kavga eden öğrenciyi kendisine göstermesini istedi.

Öğretmen ve araya giren diğer öğretmene saldırdılar

M.A., Laçin'den olumsuz cevap aldı. Bunun üzerine M.A., okula çağırdığı yakınları ile öğretmen Laçin'in üzerine yürüdü. Araya giren öğretmen Mehmet Demir, tekme ve yumrukların hedefi oldu.

Gözaltına alınan veli ve yakını 300'er bin TL'lik kefaletle serbest

O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Demir, darp raporu aldı. Şikayet sonrası M.A. ile yakınları S.A. ve İ.A. gözaltına alındı.

Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler, bugün Gebze Adliyesi’ne sevk edildi. İ.A., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, hakim karşısına çıkan M.A. ve S.A., adli kontrol tedbiri kapsamında 300’er bin TL kefaletle serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)