John Kehoe’nun dünya çapında 2 milyondan fazla satan kitabı: 21. Yüzyılda Düşünce Gücü
Haber Merkezi

John Kehoe’nun dünya çapında bir fenomen haline gelen ve 2 milyondan fazla okuyucuya ulaşarak hayatlarına dokunan kitabı 21. Yüzyılda Düşünce Gücü, beynimizin düşünceler aracılığıyla gerçekliği nasıl şekillendirdiğini anlatan eşsiz bir başyapıt.

Düşünce gücü üzerine yaptığı çalışmalarla bilinen John Kehoe, bilimsel araştırmalar ve spritüel öğretilerin harmanlanmasıyla, bireylerin zihinlerini eğiterek daha başarılı, mutlu ve anlamlı bir yaşam sürmelerine rehberlik ediyor.

Yazar kitabında düşüncelerimizi nasıl bilinçli bir şekilde yönlendirerek hayatımızda köklü değişimler yaratabileceğimizi anlatırken; bilinç, görselleştirme, olumlama gibi tekniklerle okuyucularına düşüncelerini nasıl etkili bir biçimde kullanabileceklerini öğretiyor.

Kanada, Amerika ve Avustralya gibi ülkelerde uzun süre çok satanlar listelerinde yer alan 21. Yüzyılda Düşünce Gücü,Türkiye'deki okuyucularla buluşuyor.

Yazar John Kehoe, 21. Yüzyılda Düşünce Gücü adlı bu kitabında, insan zihninin derinliklerini keşfederek, bu gücü nasıl kullanabileceğinizi adım adım anlatıyor.

Kehoe, yıllar süren çalışmalar ve gözlemler sonucu geliştirdiği tekniklerle, hayatınızı nasıl yeniden şekillendirebileceğinizi ve arzuladığınız değişiklikleri ne şekilde gerçekleştirebileceğinizi kolay, anlaşılır, yalın bir dille açıklıyor.

Sayfa: 160

KİTAP SİZE NE KAZANDIRACAK

Bu kitapla birlikte; Bilinçaltınızın gücünü verimli bir biçimde kullanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı harekete geçirebilirsiniz; görselleştirme tekniklerini başarılı bir şekilde uygulayabilirsiniz. Öz-imajınızı geliştirebilirsiniz. Rüyalarınızı yorumlayabilirsiniz.

POTANSİYELİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN

Öte yandan Düşünce Gücü yapıtıyla, kendinizi iyileştirebilirsiniz. Refah bilinci geliştirebilirsiniz;kKalıcı ilişkiler kurabilir ve sürdürebilirsiniz aynı zamanda başarıya giden yolda, düşünce gücünüzü kullanmayı öğrenin ve hayatınızı dönüştürün. Kehoe’nun yol göstericiliğinde, sınırları aşmaya ve potansiyelinizi tam anlamıyla gerçekleştirmeye hazır olun.