Yeni çıkan kitaplar
Editör: Ergül Tosun

Ocak ayını da bitirdik. yılın ilk ayı olan ocak ayı umarım sizler için okuma anlamında verimli geçmiştir. Bol kitaplı günler hiç bitmesin diye sizler için yeni çıkanlardan bir liste hazırladık.

İyi okumalar dileriz...

Ben Kendime Yeterim - Bir Hakikat Yolculuğu

Sahnenin kenarındaki güvenli koltuklarında oturup, olan biteni izleyenler ne bilsinler yaraları iyileştirebilmeyi, ne bilsinler düştükten sonra ayağa kalkmanın hazzını, ne bilsinler aşkı, ayrılığı, hayal kırıklığını ve her şeye rağmen yeniden sevebilmenin gücünü? Ne bilsinler kaybetmeyi, kazanmayı? Yolda olmak yaşamaktır, sahnede olmak hayatta olmaktır.

Sayfa:184

İmzalı - Aşıklara Yer Yok

Tarık Tufan, insanın içindeki bu büyük çatışmanın kapısını aralayarak aşkın yersiz yurtsuzluğuna dair sarsıcı bir hikâye anlatıyor.

Sayfa: 312

İyi İnsanlar Yetiştirmek

Büyütmeyi umduğumuz çocukları yetiştirmek için, olmayı umduğumuz kişi olmayı öğrenmeliyiz…. Bu harika kitap, bu yolculuğun üstesinden gelmenize yardımcı olacak.

Sayfa: 208

Amerikan Toprağı

Jeanine Cummins’ten yılın en iyi kurgu ödülü adayıOprah Book Club seçkisinde yer alan bir New York Times çoksatanı: Amerikan Toprağı.

Sayfa: 504

Kendi Özünü Bil

Prof. Dr. Kemal Sayar ve Klinik Psikolog Rabia Yavuz bizi insan doğasına ilişkin önemli sorularla bir zihin ve duygu yolculuğuna çıkarıyor. Ruhun yaralarına şifa olabilecek, hepimize iyi gelecek cevaplarla.

Sayfa: 304

İstanbullu Hikayeler

Celile, İpek Sabahlık, Yeşil Mürekkep gibi çok satan romanların yazarı Osman Balcıgil’den İstanbul’un sokaklarına, insanlarına, yaşanmış hayatlara, şehrin simgesi olan yapılarına, sevinçlerine, hüzünlerine, aşklarına, özlemlerine dair öyküler okuyacağınız bir İstanbullu Hikâyeler.

Sayfa: 136

Akışkan Modernite

Bauman, Akışkan Modernite'de donanım odaklı ağır ve katı moderniteden yazılım tabanlı hafif ve akışkan moderniteye nasıl geçtiğimizi inceliyor.

Sayfa: 200

Memeler ve Yumurtalar

Japonya’da ve dünyada büyük ses getiren Memeler ve Yumurtalar fakirlik, kadın olmak ve bir çocuğu var etme sorumluluğu üzerine çok çarpıcı bir roman…

Sayfa: 432

Ressam Vasıf'ın Gizli Aşklar Tarihi

Murat Gülsoy'dan bir belgesel roman...

Sayfa: 320

Kedi ve Şehir

Nick Bradley'in pek çok dile çevrilen ilk romanı Kedi ve Şehir, başkarakteri gibi çok renkli.

Sayfa: 352

Kitap sayfası için iletişim:

ergul.tosun@ensonhaber.com