Mustafa Denizli'nin UEFA Avrupa Ligi hayali

Mustafa Denizli'nin UEFA Avrupa Ligi hayali

Galatasaray Dergisi'nin kasım ve aralık aylarını birlikte kapsayan 151'inci sayının kapağında, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli yer aldı.

İşte Denizli'nin açıklamalarının bir kısmı:

İNŞALLAH TEKRAR NASİP OLUR

“Galatasaray'ın yeri Avrupa'dır. Galatasaray kendi içinde ne kadar iddialıysa, çıktığı uluslararası arenada da ne denli iddialı olduğunu geri dönüp baktığınız zaman resmen ortaya koymuştur. Bu ülkeye bir Avrupa kupası getiren bir takımdır. İnşallah tekrar nasip olur bize.”

DERWALL BENİM YOLUMU KISALTTI

“Derwall'den ne öğrendim diye sorarsanız, dünyaları derim. Derwall benim hocam değil, okulumdu. Bazen bir şeye sinirlenince, kızınca sen benim ömrümü kısalttın derler. Derwall hoca benim yolumu kısalttı Galatasaray'la birlikte. Derwall'i sabahtan akşama kadar konuşsam, hangi kelimeyi kullansam karşılığıdır. Bu meslek ‘gel oğlum sana bunu öğreteyim' denecek bir meslek değil. Ben Derwall'e günde ortalama 12 tane soru sorardım. O da bundan çok mutlu olurdu. Hatta belki zaman zaman onun düşünmediği soruları sorardım. Belki onun için beni çok seviyor ve bana çok güveniyordu.”