Ben Alex'in KELEPÇESİYİM

Denizlispor'un Çek futbolcusu Tomas Abraham, son üç sezondur Fenerbahçe ile oynadıkları tüm maçlarda Alex'i marke ettiğini söyleyerek, "Ben Alex'in kelepçesiyim. Ama unutmamak gerekir ki Fenerbahçe'de sadece Alex yok. Deivid ve Guiza'da dikkat edilmesi gereken isimler" dedi.

Cuma günü Denizli'de ağırlayacakları Fenerbahçe'yi puansız göndereceklerini öne süren Abraham şöyle devam etti: "Yılmaz Vural, Giray Bulak ve Güvenç Kurtar Denizlispor'u çalıştırırken, Fenerbahçe karşılaşmalarında beni hep Alex'i tutmakla görevlendirdiler. Bu yüzden o maçlarda iki takım da 10 kişi oynadı. Ümit Kayıhan farklı bir taktik uygulayabilir ve değişik bir görev üstlenebilirim. Ancak seçme hakkım olsa, Alex'le adam adama oynamayı isterim. Çünkü onu iyi tanıyorum, sahada ne yapacağını çok iyi biliyorum."

Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan ise Fenerbahçe maçında adam adama markaj düşünmediğini söyledi. Kayıhan, "Elbette bazı futbolcular için özel önlem alacağız ama kesinlikle katı markaj yapmayacağız. Biz kendi futbolumuzu Fenerbahçe'ye kabul ettirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kayıhan, "Denizlispor öne geçtiği maçları kaybediyor. Bu maçta ilk golü Fenerbahçe'nin atmasını istermisiniz?" sorusuna, "Kesinlikle böyle bir şeyi kabul edemem. Olur mu hiç? İlk golü atan taraf biz olursak sevinirim. Fenerbahçe'den gol yedikten sonra oyunu çevirmek zor olur" yanıtını verdi.