Daum yenilginin FATURASINI KESTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cristoph Daum, Eskişehirspor mağlubiyetinden sonra yaptığı açıklamada kanatları iyi kullanamadıklarını ve yetersiz gol pozisyonu bulmalarından şikayetçi oldu.

Daum sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeterince baskı yapamadık, gole kadar iki pozisyonumuz vardı, bu yeterli değildi. Twentemaçında bir çok pozisyonu kanatlardan üretebildik, bugün kanatlarımız çok zayıf kaldı. Alex, Semih ve Güiza'ya daha fazla pozisyon üretmeliydik. Twente maçında golü duran toptan attık, bugün bu tarz pozisyonlar yakalayamadık, kornerlerde sürekli olarak fauller yapıldı, hakemler bu faulleri görmedi. Yeni bir çıkış yakalamamız gerekiyor, çok kötü neticeler aldık. Maç içinde bir çok karar bize karşıydı. Tabii daha fazla çalışmamız lazım."

Daum, 'devre arasında transfer yapacak mısınız?' sorusuna şu yanıtı verdi: "Bu durumda arayı düşünmek mantıksız, öncelikle önümüzdeki iki maçı düşünmeliyiz. Bu iki maça varolan futbolcularımızla çıkacağızı ve 6 puanı almak için mücadele edeceğiz. Transferi şu an düşünmek mantıklı değil."