Manchester City, 2 kez geriye düştüğü Fullham'a karşı kazandı
AA & Ensonhaber

Premier Lig'in 7. haftasında sezonun yenilgisiz ekiplerinden Manchester City, Etihad Stadyumu'nda Fulham'ı konuk etti.

Maçın ilk dakikaları sessiz geçerken, 26. dakikada Fulham, Raul Jimenez'in pasında Andreas Pereira’nın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak bu üstünlük uzun sürmedi; sadece 6 dakika sonra Manchester City, Mateo Kovacic’in golüyle skora dengeyi getirdi. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

KOVACIC'DEN DUBLE

Manchester City'de ilk golün sahibi Mateo Kovacic, 47. dakikada bir kez ağları havalandırdı ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşmanın son bölümüne 2-1'lik üstünlüğüyle girilirken Fulham, Adama Traore ve Tom Cairney ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

SON BÖLÜMDE 2 GOL

Maçın 82. dakikasında Manchester City'de Jeremy Doku, sol kanattan gelişen atakta kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. Fulham'da Rodrigo Muniz, 89'da skoru belirleyen golü attı.

90 dakika Manchester City'nin 3-2'lik üstünlüğüyle tamamlandı ve Pep Guardiola'nın ekibi ligdeki yenilmezlik serisini sürdürdü.

Manchester City aldığı galibiyetle puanını 17 yaptı ve ligde bu sezon 7 hafta sonunda beşinci kez kazandı. Fulham ise bu sonuçla ikinci yenilgisini aldı ve 11 puanda kaldı.

CITY 2 MAÇ SONRA KAZANDI, FULHAM 5 MAÇ SONRA KAYBETTİ

Premier Lig'de sezona 5'te 5'le başlayan Manchester City, sonrasında Arsenal ve Newcastle United'la berabere kaldı.

Fulham'ı 3-2 yenen Manchester City ligde 2 maç sonra 3 puana ulaştı.

Sezona Manchester United yenilgisiyle başlayan Fulham ise bu maçın ardından oynadığı 5 maçta mağlup olmadı.

Bu süreçte 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Londra temsilcisi, Premier Lig'de 5 maç sonra sahadan yenilgiyle ayrıldı.